Wij zijn VANWAARDE!

Waarde is iets wat we belangrijk vinden, of iets wat we na willen streven. Maar ook een voorwerp kan waarde hebben. Financiële waarde, economische, historische of zelfs emotionele waarde. Per 15 april 2015 gaan Restauratie atelier Sterken, Restauratie atelier de Tiendschuur, Restauratie atelier Helmond, DocumentenWacht en MuseumWacht samen verder onder de naam VANWAARDE. Een moderne dienstverlener op het gebied van beheer, restauratie en calamiteitenondersteuning voor alles van waarde.

Door onder de naam VANWAARDE door te gaan blijft het ambacht behouden, terwijl de dienstverlening en bedrijfsvoering verder kan worden aangescherpt en gestroomlijnd. Het doel is bundeling van krachten, ervaring en kennis, waardoor u een nog betere dienstverlening zult ervaren.

Door de samenvoeging ontstaat de grootste specialist in Nederland op het gebied van beheer, restauratie en calamiteitenondersteuning voor alles van waarde. VANWAARDE bestaat uit drie onderdelen, waarbij de ateliers gezamenlijk VANWAARDE Restauratie gaan vormen. Daarnaast is er VANWAARDE DocumentenWacht en VANWAARDE MuseumWacht. Alle huidige diensten van de 5 bedrijven komen terug in deze drie onderdelen van VANWAARDE.